Hotell Jæren

Om oss

Velkommen til Hotell jæren

HOS OSS FINNER DU EN STOR VARIASJON HOTELLROM, KONFERANSELOKALER OG SMAKFULL MAT OG DRIKKE

Ansatte

ta kontakt, VI hjelper deg!

Mette Vigre

Mette Vigre

Daglig leder

Mette er kokkelærlingen som steg i gradene, og går nå foran som en empatisk leder med teft for forretning og smarte løsninger. Hun har sterk drivkraft, er kjapp i replikken og alltid på jakt etter nye spennende prosjekter.

mette@hotelljaren.no

Else Strøm Larsen

Else Strøm Larsen

Hotellsjef

Else jobber med salg og konseptutvikling og er nytenkende, engasjert og proaktiv. Hun brenner for vår visjon – velkommen heim – og har et godt øye for sosiale medier, er flink til å se muligheter er og vår nr. 1 på relasjoner.

else@hotelljaren.no

Maren Erland Pedersen

Maren Erland Pedersen

Driftssjef

Maren har øye for detaljer og sikrer at den daglige driften flyter jevnt og effektivt i alle avdelinger. Hun er alltid på utkikk etter forbedring, har et smittende humør og er sjeldent god på service.

maren@hotelljaren.no

Kristine Vaule

Kristine Vaule

Kjøkkensjef

Kristine er en kjøkkensjef som bringer energi, kreativitet og glede til kjøkkenet. Hun bryr seg om teamet sitt, og det viser igjen i et kjøkken som speiler hennes engasjement.

kristine@hotelljaren.no

Sandra Skretting

Sandra Skretting

Assisterende kjøkkensjef

Sandra er smilende og utadvendt. Med sin kunnskap, sitt gode humør og engasjement for hotellet, bidrar hun både på mat- og realsjonsfronten. 

sandra@hotelljaren.no

Trine Oftedal

Trine Oftedal

Restaurantsjef

Trine er avløyseren som ble restaurantsjef. Hun lar seg aldri stresse og er ofte den som stenger baren i sene nattetimer. Trine har herlig humor, er effektiv, stabil og sørger for at alle gjestene får ett fint opphold.

trine@hotelljaren.no

Om oss

VÅR VISJON ER «VELKOMMEN HEIM». I DET LEGGER VI GJESTFRIHET OG LIDENSKAP TIL DET VI DRIVER MED

Else Strøm Larsen og Mette Vigre overtok nøklene til hotellet i 2020. På tre måneder totalrenoverte og åpnet det som skulle bli nye Hotell Jæren. Etter over 18 år sammen i bransjen, var det under denne tiden at den virkelig store hotelldrømmen oppsto.

Duoen utvidet teamet med flere håndplukkede nøkkelpersoner, som i dag utgjør selve kjernen i Hotell Jæren. Denne gjengen stod parat under nyåpningen i juni 2020.

I 2023 tok vi sats igjen og utvidet med 43 nye hotellrom. Hos oss har alle rom sin egen personlighet, med en mer eller mindre kjent person illustrert bak sengen og noen velvalgte ord å sovne til. I dag utgjør Hotell Jæren 95 hotellrom og har kapasitet til huse 600 personer i selskap og konferanser. 

Hotellet har samlet et mangfoldig team, der hver person bringer med seg sitt unike talent. Vårt felles engasjement for gjestfrihet og kvalitet gjør oss til ett vinnerlag. Vi er stolte av vår jærske personlige tilnærming, strekker oss langt for gjestene og tror på verdien av å bygge ekte relasjoner.

Følg oss på instagram