Hotell Jæren

Kontakt oss

Adresse

Hotell Jæren
Solhøgda 3
4340 Bryne – Norway

Kontakt

Hotell Jæren


Ansatte

Bare ta kontakt, VI hjelper deg

Mette Vigre

Mette Vigre

Daglig leder

Mette er kokkelærlingen som steg i gradene, og går nå foran som en empatisk leder med teft for forretning og smarte løsninger. Hun har sterk drivkraft, er kjapp i replikken og alltid på jakt etter nye spennende prosjekter.

mette@hotelljaren.no

Else Strøm Larsen

Else Strøm Larsen

Hotellsjef

Else jobber med salg og konseptutvikling og er nytenkende, engasjert og proaktiv. Hun brenner for vår visjon – velkommen heim – har et godt øye for sosiale medier, er flink til å se muligheter er og vår nr. 1 på relasjoner.

else@hotelljaren.no

Maren Erland Pedersen

Maren Erland Pedersen

Driftssjef

Maren har øye for detaljer og sikrer at den daglige driften flyter jevnt og effektivt i alle avdelinger. Hun er alltid på utkikk etter forbedring, har et smittende humør og er sjeldent god på service.

maren@hotelljaren.no

Kristine Vaule

Kristine Vaule

Kjøkkensjef

Kristine er en kjøkkensjef som bringer energi, kreativitet og glede til kjøkkenet. Hun bryr seg om teamet sitt, og det viser igjen i et kjøkken som speiler hennes engasjement.

kristine@hotelljaren.no

Sandra Skretting

Sandra Skretting

Assisterende kjøkkensjef

Sandra er smilende og utadvendt. Med sin kunnskap, sitt gode humør og engasjement for hotellet, bidrar hun både på mat- og realsjonsfronten.

sandra@hotelljaren.no

Trine Oftedal

Trine Oftedal

Restaurantsjef

Trine er avløyseren som ble restaurantsjef. Hun lar seg aldri stresse og er ofte den som stenger baren i sene nattetimer. Trine har herlig humor, er effektiv, stabil og sørger for at alle gjestene får ett fint opphold.

trine@hotelljaren.no