Hotell Jæren

Hotellrom

Nymoderne rom på Hotell Jæren

Opplev komfort på Hotell Jæren, midt i hjertet av Bryne

Enten du er på forretningsreise, familieferie, bryllup eller julebord, har vi rom som passer dine behov. Vi har alt fra standard hotellrom, til familierom og store suiter med tilhørende møterom. Alle rommene våre er nyoppussede med flotte bad, senger og moderne innredning. Vi kan også tilby et stort og fint treningsrom i underetasjen for deg som ønsker å ta deg en treningsøkt under oppholdet. 

Parkering finner du enten rett utenfor døren, eller i parkeringshuset som ligger vegg i vegg med hotellet. Her er det mulighet for å lade elbil ved behov. Frokostbuffet er alltid inkludert og serveres mandag-fredag fra kl. 06.30-10.00 og lørdag-søndag kl. 07.30-10.30.

Ta en titt på vårt utvalg av rom nedenfor!

Enkeltrom

Moderne komfort for én

På hotellets enkeltrom får du et delikat og moderne oppholdssted med stor dobbeltseng, tilpasset deg som reiser alene. 

Twinroom

Romslig og moderne: ideelt for to

På hotellets enkeltrom får du et delikat og moderne oppholdssted med enkeltseng, perfekt for deg som reiser alene. 

Twinrom 

Romslig og ideelt for to

Våre twin-rom er moderne og romslige hotellrom som er innredet med to separate senger, perfekt for to personer som reiser sammen.

Junior suite

Luksus for to

Vår junior suite har god størrelse med queen bed, kaffemaskin, bad med dusj og badekar samt litt ekstra luksus som morgenkåpe, tøfler, kjøleskap og nydelig utsikt.

Superior Rom

Superior komfort

Her får du nyrenoverte, store rom i hotellets toppetasje, innredet med queen bed, romslig baderom, kaffemaskin, tøfler, morgenkåpe, kjøleskap og en nydelig utsikt.

Dobbeltrom Business

Business class komfort

Her får du nyrenoverte store rom i toppetasjen på hotellet. Rommet har queenbed, i tillegg til baderom med dusj, kaffemaskin, tøfler, morgenkåpe, kjøleskap og en nydelig utsikt.

Pøbel suite

Moderne luksus med plass til alt

Denne delikate og lyse suiten er innredet i klassisk moderne stil med duse farger som gir en god atmosfære. Rommet har stort soverom og bad med både dusj og badekar. I tillegg har du et tilhørende rom langbord, storskjerm og loungeområde. 

Haaland suite

Luksus i alle detaljer

Denne luksuriøse suiten er innredet i klassisk moderne stil som gir en god atmosfære. Rommet har soverom og stort bad med både dusj og badekar. I tillegg har du et tilhørende rom med langbord, storskjerm og loungeområde.

Haaland suite

Luksus i alle detaljer

Denne lukseriøse suiten er innredet i klassisk moderne stil som gir en god atmosfære. Soverom med stort bad med både dusj og badekar. I tillegg har du et eget tilhørende rom med stort spisebord/møtebord, storskjerm og loungeområde.

Familierom

Plass til alle, store og små

Hotellets familierom har en stor dobbeltseng og en køyseng, med plass til totalt fire personer.

Handikaprom

Tilrettelagt komfort

Vi har et tilpasset rom som er ekstra romslig og tilrettelagt for deg med spesielle behov. Her får du queen bed, samt romslig bad med dusj.

 

Handikaprom

Tilrettelagt komfort

Vi har et tilpasset rom som er ekstra romslig og tilpasset. Her får du queen bed, samt romslig bad med dusj.