Hotell Jæren

Selskap

Bryllup

Vi arrangerer ditt drømmebryllup

På Hotell Jæren ønsker vi å gjøre bryllupsdagen din til et minne for livet! Vi vet hvor spesiell denne dagen er, og strekker oss langt for å legge til rette for at den skal bli uforglemmelig.

Feiring

Lokaler til enhver anledning

Feiringer og markeringer er vår spesialitet. Enten det er bursdag, jubileum, avslutning eller en god gammeldags sammenkomst med venner og familie, stiller vi med passende lokaler.

Våre ansatte står klar til å ta seg av alle detaljer i både planlegging og gjennomføring, så du kan slappe av og nyte kvelden med gjestene dine. Vi har flere mat- og drikkepakker som tilfredsstiller enhver smaksløk. Enten du ønsker buffet med lokale delikatesser fra Jæren, eller en skreddersydd meny etter dine ønsker, finner vi den løsningen som passer best for deg.

Er du ute etter en avslappet og formell atmosfære, eller kanskje en mer elegant setting? La Hotell Jæren være vertskapet for din neste feiring eller markering, så lover vi å gjøre den til en uforglemmelig opplevelse for alle involverte.

Se vårt utvalg av lokaler og kontakt oss for å reservere ditt eget festlokale på Hotell Jæren!

Julebord

TA JULEBORDET HOS OSS

Planlegger din bedrift å feire julebord, men mangler den perfekte lokasjonen? Hos Hotell Jæren dekker vi for en kveld fylt med julestemning og festligheter.

Konfirmasjon

En unik konfirmasjonsfeiring

Skal du eller noen du kjenner feire konfirmasjon og er på jakt etter det perfekte stedet å samle familie og venner? Vi står klare til å gjøre den store dagen til en minneverdig opplevelse.

Minnestund

Minnestund på Hotell Jæren

Å arrangere minnestund kan være en følelsesladet prosess. Vi på Hotell Jæren er her for å lette byrden og sørge for at dine nære og kjære blir hedret på en verdig måte.