Mat og drikke

Matbaren

Matbaren

Velkommen til matbaren på Hotell Jæren

Vår erfarne kjøkkensjef Kristine Vaule og teamet hennes er lidenskapelig opptatte av å tilby mat laget med ferske og lokale råvarer.  Vi tilrettelegger alltid for et smakfullt og godt måltid i en behagelig atmosfære. Velkommen til vår matbar sentralt på Bryne, der god mat og trivelig atmosfære går hånd i hånd! 

Ønsker du en kjapp lunsj eller en avslappende middag? Matbaren er åpen for lunsj mandag til fredag kl. 11.00-14.00, og vi serverer middag mandag til lørdag fra klokken 16.00. Se vårt utvalg av retter i menyen nedenfor.

For bordbestilling eller catering, kontakt oss på booking@hotelljaren.no eller ring oss på 51 77 11 00.

Meny

MATBARMENY

Vår lidenskap for mat gjenspeiles i hvert måltid vi leverer, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til å oppdage vår varierte og velsmakende meny på Hotell Jæren. 

Catering

Catering og matlevering

Skal du ha fest eller arrangement, men matlagingen virker litt overveldende? Ikke noe problem! Med cateringtjeneste fra Hotell Jæren kan du fokusere på å nyte tiden med gjestene dine, mens vi tar oss av maten.

Bordbestilling

Reserver bord hos oss

Lyst til å nyte en deilig matopplevelse på Hotell Jæren? Vi tilbyr alt fra romantiske middager til bursdagsfeiringer, og står klar til å servere deg en smakfull opplevelse.